Nicknames...!

Jag älskar att sätta mina egna smeknamn på folk. Det har jag gjort i många år... Och ibland har det fungerat som kodnamn oxå. När jag och mina tjejkompisar har suttit på fiket och skvallrat så har vi ju absolut fått använt oss av kodnamn, speciellt när vi snackat om killar som har varit i ropet...
Ibland får jag panik och tänker på vilka smeknamn som jag kanske går under, det enda jag vet är att jag för en massa år sen kallades Posten-Härvan... Och hur kul va det att kallas för det då? Skitfult ju...! Och jag har aldrig arbetat på posten heller, det är en lång historia varför jag kallades det och den kan vi ta en annan gång. Den som döpte mig till det är en gammal flamma till mig och jag har en hel del nicknames på honom oxå... Flera år efter att det var över mellan mig och den killen så träffade jag på en polare till honom på krogen, han ropade efter mig och då använde han sig av detta hemska smeknamn och då spände jag ögonen i honom och sa:

-Jag heter inte Posten!

Varpå han kontrade snabbt som attan:

-Du är och förblir Posten.



Men jag avskyr verkligen det namnet, jag menar "posten"... hallå! För något år sen så tyckte Sickan att jag skulle få ett flashigare namn så hon döpte om mig till Jessiqe. Vilket passar mig mycket bättre!
Nu till några nicknames som jag och mina väninnor har döpt några stackare till under åren...

♦ Lill-Fluff
♦ Stor-Fluff
♦ Ryssen
♦ Jägar´n
♦ Hosjö
♦ B1
♦ B2
♦ B3
♦ B4
♦ B5
♦ Lilla ponnyn
♦ Biologen
♦ Tjusar´n
♦ Gubb-Jan
♦ CK
♦ Stirro
♦ Walker
♦ Möblerar´n
♦ Mr Big
♦ Snygg-Håkan
♦ Troll-Öra
♦ Slampan
 
Jag kan ha missat nåt annat viktigt nickname men då får ni påminna mig. Sickan,  jag kommer fortfarande inte ihåg nåt namn på killen på Falugatan, va sjutton va det?
Hur som helst, stackars killen som fått namnet: Lilla-Ponnyn... Det är en av mina väninnor som hade en liten fling med den här killen och när jag frågade henne om varför hon tyckte att vi skulle döpa honom till Lilla-Ponnyn så sa hon tyckte hon att han såg ut som en sån...

Ja efter ha träffat honom så förstod jag precis va hon menade. Han såg ut som den gamle ponny-hästen Pysen. Det va kanske taskigt sagt av oss men han hade i alla fall en grymt snygg bil (som han parkerade i sin spilta)...!

Nu ska jag ladda för att Sessan kommer hit, hon ska spendera några dygn hos mig och det gäller att komma på lite aktiviteter nu. I kväll vill hon ha mys-kväll så det gäller väl att bunkra upp med en massa godis...

Over and out!

Sex And The Village... Nä!

Jag älskar serien Sex And The City... Har följt den serien från början till slut och för ett tag sedan så såg jag filmen på bio... Love it! Jag gillar SATC för kläderna, atmosfären, relationerna och naturligtvis Mr Big... Jag älskar passionen mellan Carrie och Big, jo kan ju va för att jag själv var galet förälskad i en annan Mr Big. Jag vet!!! Jag har räknat ut det själv oxå. Men det verkar bli lyckligare slut på tv:n än i verkligheten...(men jag är inte bitter, inte alls...=)
 
En gång när vi var på banken och partajade så klev några av stans elitserie-innebandyspelare in i lokalen, naturligtvis så var det en kille i laget som jag hade ett gott öga till. Min kompis Tjompen som kände flera av spelarna ropade på dem och sa att de kunde slå sig ner vid vårt bord. Tjompen presenterade mig för grabbarna och precis när jag ska ta i hand med den som "har någonting" så hör jag Tjompens höga berusande stämma....:

-Grabbar, ni vet väl va Sex And The City är för nåt va?

Grabbarna nickade instämmande.

-Jo, då vet ni vem Samantha är oxå. Å det är inte Jessiqe som är som Samantha. det är Samantha som är som Jessiqe!

Och då släppte jag killens hand genast och kände mig såhär:


Fy fan va pinsamt det blev. Alla ni som sett SATC vet att Samantha är den där sjukt vulgära manslukerskan.
TACK Tjompen!
Jag skällde ju ut honom efter noter efter incidenten men det är svårt att skälla på Tjompen när han är i ett visst stadie...
(det kan bli så att han hotar med att ringa Wressel, jag & Amerika-pojken fattar inte varför?)
Hans försvar till varför han presenterade mig så var att det "var ju bara ett skämt"... Kom igen Jessiqe skratta lite då!
Om man är lite intresserad av någon så vill man ju absolut inte blir presenterad på det viset... mer som: Det här är min anständiga vän Jessiqe.
Nu när jag tänker efter så gjorde ju Tjompen det av egen vinning. Han ville så klart sabotera mellan mig och forwarden... Hämnden är ljuv Bergström! Du ville väl bara åka en våning eller två.

Nu bor jag på landet och det klingar inte alls lika bra med Sex And The Village...


Over and out!


Kyckling på freda...!

Var precis ut med hunden, sista gången för idag. Men jäklar i min låda va kallt det va! Nu är jag en sån som älskar hösten så det är bara positivt men tänk att det går lika fort varje gång. Bara smäller till liksom!

När jag gick ut med vovven nu så hade jag raggsockor + gummistövlar + flisjacka (stavas det så tro?) på mig, ja naturligtvis hade jag byxor på mig oxå. Men det jag vill komma fram till är att jag som ALLTID gått i högklackat och ofta kjol verkar ha lagt om stilen lite... Hehehehe! Häromkvällen smög jag ut i pyjamasbyxorna när vi skulle ut och kvällsrasta, äsch det är väl ändå inte en jäkel ute tänkte jag. Men klart så kommer det en bil mot mig med hellyset på. Jag hann inte se vem det va men föraren vinkade frenetiskt till mig eller åt mig. VEM va det tro? Snart går det väl rykten på byn att det slagit runt för den blonda jäntan, ute å springer i nattsärken!!
Den här årstiden är det skönt att bo på landet DAGTID, man kan ta härliga promenader i naturen. Men sen på KVÄLLSTID så saknar jag stan som fan... Fika på kopparhatten, bio-kvällar & BANKEN.

Jessiqe nykter & städad på Banken...
Japp men nu är det bara att gilla läget, nu bor jag på landet. Men tänk om man kunde få det bästa av två världar. Det ultimata vore att få bo i en stad och ha ett mysigt torp en halvtimmes bilresa från city... Yes!

Kommer ni ihåg reklamen som gick för några år sen där de gjorde reklam för kyckling och låten som spelades till reklamen gick såhär..."På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest men fredag är ändå den dagen som känns bäst, ge mig då kyckling det gillar jag mest, kyckling fredag det enda jag vill ha, kyckling fredag då mår man riktigt bra, kycklingfredag vad var det jag sa, jag vill ha fredag idag..."
Den låten brukade jag & Amerika-pojken spela innan vi gick ut och partade, så vi kom i rätt fredags-stämning. Helt sjukt egentligen för det är en rätt så absurd låt. Som tur är den bara 40 sekunder lång... Men så var det ju rätt så absurda kvällar när vi var ute och festade oxå...:

Vissa bilder säger mer än 1000 ord... Jag står på bordet och dansar, Amerika-pojken är löljigt packad & Wool (inga kommentarer)...!! En helt vanlig kväll på Banken. Ni förstår ju va jag saknar dessa moments...

Nu är det dags att utse dagens skådis-hunk... Det är alltså inte killarna på bilden ovan.
Nä, den här mannen var snygg för en herrans år sedan. Jag tycker lätt att "han har någonting"... Tror nästan att jag har myntat det uttrycket faktiskt, i bland kan man inte sätta fingret på vad som är snyggt hos en människa och då brukar jag ofta säga "han har någonting", vilket mina killkompisar retat mig för massor av gånger. Om jag pratade om nån kille så brukade Tjompen, Amerika-pojken & Wool säga i kör... Vänta vänta "han har någonting" va? Och så gapflabbade de!
Men jag tror säkert att ni tjejer vet vad jag snackar om när jag säger så: "han har någonting"
Så här kommer han...Robert "han har någonting" Redford:



Nu ska jag sova och drömma om killar/män/grabbar/karlar/dudes som "har någonting"...! 


Tack hej!


Chocktillstånd,Latte & FRA...!

Jag tog mig in till civilisationen oskadd och det kändes skönt att få "landa" på stan igen. Mitt superviktiga möte som jag skrev om tidigare bestod av en fika med Tomas... Ja, det var kanske intressanta saker vi snackade om. Lite skvaller & lite skitsnack...=) Skvallret är naturligtvis classified. Skitsnacket var same old same old... Men vi kom fram till något mycket viktigt och det är att vi behöver en utgång på lokal snart.
 Tomas är en busy dude!
Hur som helst så när vi sitter där på fiket och dricker vår latte så kommer en nära vän till mig förbi. Hon stannar och småsnackar lite om ditt & datt och efter ca 12 min & 32 sek så kläcker människan ur sig...:

-Jo förresten, jag gifte mig i måndags...

Och jag såg fan ut såhär:


Alltså av chock! Inte långt borta att jag hade rasat av den höga barstolen oxå...
Of course så ställde jag 1000 frågor till henne om hur, var & vem (nej tror inte att jag frågade med vem, tar för givet att det är hennes sambo och han som är pappa till barnen=) Men eftersom jag var i chocktillstånd så minns jag inget av vad hon svarade och jag är mycket osäker på om jag grattade henne... Så jag säger det till henne nu för säkerhetsskull:
Stort grattis, vännen!!! Och hälsa din make oxå =)

Nu på kvällen så var jag hem till min pappa för att hjälpa honom med att fixa lite grejer på datorn. Min pappa kan inte få igång datorn, han är en sån som skriver fakturor på skrivmaskin och skickar räkningar via bankgiro på posten. Med andra ord inte så inne på det här med teknik och data... Och han är enormt misstänksam mot alla nya metoder. Han är livrädd varje gång han tar ut pengar i en bankomat, han tror att det sitter nån hemlig kamera där som gör att han kan bli av med hela sin förmögenhet. Så vi skulle fixa lite med hans bankdosa på banksidan och helt plötsligt så fungerade inte hemtelefonen när han skulle ringa och jag satt framför datorn och fixade.

Då blev han huuuur misstänksam som helst, det fanns även en tendens till att han skulle gå i taket för han var övertygad om att han var avlyssnad, någon hade kapat telefonledningen samtidigt när jag var på hans banksida..??? Jag fattar inte hur han kom fram till detta men han var otäckt säker på att det var någon som skulle komma åt hans bank-koder m.m
Jag försökte att försäkra honom att så var inte fallet men då utbrast han att det var FRA som låg bakom det hela...
Mmm säkert är det så pappa, tänkte jag. Det var bara att ta ett djupt andetag och ringa Telia och reda ut felet så vi kunde göra klart det vi skulle fixa. Telia är ju som vanligt underbara att ringa till, det tog bara 29 minuter innan de kopplade fram mig. Det visade sig att det var nåt fel med "svitchen" till modemet som gjorde att det blev fel. Sådärja, då löste det sig!
Och pappa kan sova lugnt, han står tydligen inte överst på FRA-listan ännu.

Nu till dagens ögongodis... Dagens skådis-hunk! Vissa av er kanske tycker att detta är ett fjantigt inslag i min blogg men Sickan försäkrade mig igår om att hos henne är detta i alla fall uppskattat. Så nu kör vi!
Idag är det:

Christian "he looks lika a million dollars" Bale

Men fatta att jag måste se nya Batman filmen där Bale har huvudrollen... Detta är ju en anledning om någon, sen så säger alla att filmen är grymt bra oxå så det ju en bonus. Problemet är bara att alla verkar ha sett den så jag får väl pallra iväg själv på den. JA, jag är en sån som kan gå på bio ensam. Flera vänner som mobbat mig för det, de tycker att det är konstigt. Men vadå man sitter ju ändå helt tyst under filmen, fast visst erkänner jag att det vore nice att få sitta & mysa med någon i salongen men då minns man ju i alla fall inget av filmen (inte om man är förtjust i vederbörande).


Nu ska jag sova och drömma om bio-hångel med Chrille Bale...


Tack hej!


Skogspromenad & frulle...

Vilket underbart väder idag! Klev upp ur sängen och tog sedan en långpromenad med min kära vovve. Jag måste erkänna att jag är grymt orolig för att springa in i ett djur när vi är ute till skogs. Ni vet...Varg, björn & lodjur. Vet inte alls hur stora oddsen är för att jag ska kliva in i ett sånt djur men risken kanske inte är så stor eftersom vi är alldeles nära bebyggelse men i alla fall. Vi var ute i 1 ½ timme, så mycket av naturen har inte jag fått sen skogsmulle. Vem fan va mulle egentligen? Finns det någon mulle nu förtiden? Så skönt att bara gå i naturen och känna tystnaden... Sen hem och käkade frulle framför nyhetsmorgonHärlig start på dagen!
     

Nu har jag duschat och ska bege mig till storstan (snackar inte om Stockholm dock). Har ett enormt viktigt möte där så det gäller att jag kommer iväg i tid. Drömde så konstigt i natt, drömde att Englund hade med sig en karl hem i från Svalbard. Jag kom in i hennes kök och då presenterade hon honom som...Naken-Leif! Jag fattar ingenting av den drömmen. Kanske är en sann dröm... Får checka det med Englund vid tillfälle, tror att hon är tebax i byn inom kort.
Nu ska jag gasa ur farsans bil och ta mig till metropolen... Tilly får stanna hemma, såhär slut är hon nu:


Helt död skulle man kunna säga!


Over and out!

Sickan, Sushi & Efterträdare...!

Körde en Bree Van Der Kamp idag, städade som en galning... Min kompis Sickan skulle komma ut på besök till kvällen och eftersom hon är lite allergisk mot hundar så var det bäst att dammsuga bort alla hundhår. Men det blir ju lite svårt att suga in Tilly i slangen så hon fick skonas. Så Sickan fick ta den smällen...
Sickan vet hur hon ska få mig i rätt stämning så hon hade köpt med Sushi som hon bjöd på... Riktigt riktigt gott, från stans nya sushi-ställe. (stället ligger i samma lokal som jag & Sickan arbetat i tidigare, många sjuka minnen därifrån, kan vi ta en annan gång...hehehe).

Vi avnjöt vår mat och sedan så gick Sickan till Sussie på massage och jag åkte och köpte smågodis & popcorn till landskampen som väntade. By the way så fick Sussie högsta betyg för massagen, jag kan bara instämma! Så när Sickan knådats färdigt så placerade vi oss i soffan för att kolla på Sverige-Ungern. Viktig match och Sverige var piskade att ta tre poäng, vilket de oxå gjorde men de imponerade inte allt för mycket. Speciellt inte i första halvlek...
Men nu skiter vi i spelet för ett ögonblick och siktar in oss på en annan viktig aspekt och det är VEM som ska ta över efter Ljungberg och då menar jag inte som viktig roll på planen utan som efterträdare till Ljungbergs fantastiska sex-appeal. Jag tycker att det sett rätt så mörkt ut på den fronten men så idag så presenterade han sig. Ung kille förstås...(unghud som jag & Sickan brukar säga) men med stor kapacitet att fixa det här med att få oss tjejer att sitta som klistrade framför rutan.. jo jo! Hans namn är Mr Holmén. Samuel Holmén... Årgång -84. Rätt fin årgång om jag inte minns fel... Men skit i det. Kolla in honom och inse att det finns hopp!


Känns lite orättvist att jämföra honom med kungen himself men Holmén kommer att växa till sig, garanterat!



Ja efter den bilden så känns det rätt svårt att fokusera om och lägga upp en skådis-hunk så jag tror att Ljungan får stå för den avdelningen idag... Ingen som klagar på det va?
Någon har sagt, att jag vid ett svagt ögonblick skulle jag ha uttalat mig om att jag skulle kunna ta ett banklån för att spendera en natt med Ljungberg...
Nu har jag ju chansen att dementera det hela men fan jag står för det hela vägen...! Så jag är tydligen lite svag för fotbollsspelare oxå.

Jag har en viss förkärlek till att ha tända ljus hemma och det fick Sickan erfara ikväll igen... Var det därför du åkte hem Sickan? För att det var så varmt och du inte fick nåt syre här?
Så här såg det ut ikväll... (som de flesta kvällar alltså).
    
   

Blir svettig bara jag ser dessa bilder nu... Dax att åka till Ikea snart och bunkra upp med ett lager inför vintern! Mitt ljus-konto går varmt om man säger så...


Nu ska jag sova och drömma att Holmén breddar på min kant i natt...! (och Ljungberg sitter på avbytarbänken,beredd att göra ett inhopp).


Tack hej!


Vem vill inte ha en egen Zäta...?

Åh, jag blir så matt.
De senaste veckorna har det varit en massa påhopp när det gäller Emma Andersson och hennes hockey-hunk som verkar leva ett rätt hyfsat liv i Detroit. Ebba Von Sydow skrev i sin blogg angående detta ämne för någon vecka sen. Hon störde sig enormt mycket på att Emma har gett upp sin karriär och vill vara hemmafru i staterna. Och att Emma ställer upp i reportage där det handlar om att hon är lyckligare än någonsin. Kan det vara så att Ebba Von Sydow är lite lite grön av avund. Det har varit flera som uttalat sig om att det är lågt av Emma att hon ger upp sitt liv för kärleken. Men hallå! Jag har aldrig varit ett stort fan av Emma Andersson men för den skull sitter jag inte och stör mig på att hon verkar ha ett rätt så gemytligt liv med sin fantastiska och duktiga hockey-player Henrik "Zäta" Zetterberg. Det jag stör mig på i allt detta är att vi inte länge får följa vårt hjärta, utan vi ska hela tiden sträva efter mer... Mer karriär mer status. Jag tycker att det känns rätt så befriande att inte ALLA vill satsa på karriären och jaga prestige. Nu är det ju inte så att Zäta kan spela hockey tills han blir 65 år precis så det är väl läge för honom att passa på och ha skrillorna på nu.  
Så om Emma vill shoppa, träna & fika hela dagarna och sedan vara upp över öronen kär så tycker jag att hon verkar ha det gott! Sen om hon blir uttråkad av shoppingen om nåt år så hittar hon säkert på något att sysselsätta sig med. Så du kan nog vara lugn Ebba... Nu får vi sluta att vara så avundsjuka och döma människor. Jag menar... Vem fan vill inte ha en egen Zäta!!!



Over and out!

Ps. Undrar vad jag skulle göra om Henrik Lundqvist skulle vilja gå på date med mig i New York...Hmmm måste nog ta hänsyn till att det kan dyka upp en karriärsmöjlighet på arbetsförmedlingen inom kort så jag får nog ta och tacka nej till Rangers-stjärnan...NOT! (det är inte det att jag är en gold-digger utan mer att jag är svag för hockeykillar...)

Salsa & Mamma Mia!

Har haft en bra dag idag, fått massor av saker gjorda. Det är bra!
I går fyllde en av mina bästa vänner år, grattis Tomas!
Vi har varit kompisar i många år nu och haft en hel del roligt tillsammans... Vi har nått en överenskommelse som går ut på att om ingen av oss är gifta innan vi fyller 40 år så ska vi bli ihop och skrida till altaret. Men så slog det mig i natt att Tjompen är ju fyra år äldre än mig. Hur blir det då? Är det när han fyller 40 eller är det när jag fyller 40??? Det här tror jag att vi inte pratat igenom ordentligt... Tjomp, jag ringer dig imorgon! Hur som helst så är det ju många många herrans år kvar så chansen finns ju att vi hittar varsin partner innan dess. ;-) Grattis på 35-årsdagen, Tjompen!!

En av våra fina stunder ihop, när vi inte tjafsar eller åker hiss.

I torsdags så var jag och min väninna Aras på helkväll i storstan (och då snackar vi inte Stockholm).
Vi har ju förjäkla roligt när vi umgås, vi blir som fjortisar och skrattar åt allt...
Vi inledde kvällen på ett hak där vi käkade middag, riktigt gott faktiskt! När vi satt där och åt & snackade så höjdes volymen på bakgrundsmusiken avsevärt. Jag noterade detta genast och gnällde som en klimakteriekärring, dock bara till Aras (inte till personalen gudskelov). Min väninna instämde i mitt gnäll. Efter en liten stund så började ett par att dansa mitt på lokalens golv. Då mjuknade by-kärringarna lite och vi myste med för ett kort ögonblick. Aras tittade storögd mot det dansanta paret och frågade mig högt & tydligt vad det var för slags dans vi bevittnade... Jag svarade i min osäkerhet att det ser ut som vals... När dansarna tog paus så passade vi på att smita ut för att vi hade en bio-tid att passa. Då ser vi att det står SALSA med stora bokstäver på dansarnas rygg och dessutom så hinner jag notera på vägen ut flera stora plakat med att det är het SALSA kväll... Är vi både blåsta & blinda. Ja, tror fan det. Hoppas INGEN hörde min & Aras diskussion hurvida det var vals eller inte. Tror att vi borde komma ut oftare, luftas lite från byn. När vi kom till bion så var det ett EX till Aras där, då blir vi som fnittriga teens och sitter och fjantar oss om vi ska kasta popcorn i huvudet på honom eller inte. Jag fantiserar även om att sitta i sätet bakom honom och trycka in mitt tuggummi i håret på honom, moget värre. Jag drar en vals för Sara om att hennes Ex och hans sällskap åkt minibuss in för att kolla på bio och hon går nästan på det. Det va roligt! Tänk att ibland blir man som tonåring på nytt när vissa personer kommer i ens väg. Man kliver direkt in i den gamla rollen. Hur som helst så drar filmen igång...och vi yppar inte ett ord till om Aras gamla kärlek. Nu njuter vi i 1 timme & 49 minuter av:
 
Underbar film, högsta betyg. Meryl Streep var fabulous i sin roll! Jag & Aras såg Mamma Mia musikalen på Broadway när vi var i New York i vintras. Den fick oxå högsta betyg. Vi var i extas när vi hade sett den, så vi gick på Nikki Beach och blev fulla som ägg & var stolta att vi kommer från samma land som Björn & Benny...
 


Detta var en underbar kväll, vi inledde den på en Mexikansk restaurang med fantastiskt god mat & massor av vin för att sedan bänka oss på teatern och nypa oss i armen hundra gånger för att vi trodde att vi var i himmelriket. Grymt bra föreställning och sedan så slängde vi oss in i en taxi mot Nikki där Jon (vår hjälte) hade dukat upp med helrör & skumpa. Vi hade en fantastisk kväll/natt och Englund var i högform. Hon var hetast den kvällen, i alla fall om man får tro vakten som höll koll på VIP-avdelningen...

Nu till dagens skådis-hunk... En svensk som har nåt galet i blicken, ser lite småkåt ut hela tiden och det behöver ju inte vara fel. Ja, nu är han ju faktiskt en bra skådis oxå tycker jag... Ingen mindre än:
Ola "hunken"Rapace:
 
Bilden där han är lite lätt avklädd är nytagen eftersom han håller på och spelar in en ny film där han spelar boxare... Tror att den kommer 2009. Den som väntar på nåt gott... Jo jag tackar ja! Men nu ser jag plötsligt den där vita burken och påsen på bilden... har inte sett den förut, haft ögonen på annat om man säger så. Ser lite misstänkt ut det där, kanske är doping men skitsamma det jag skulle vilja ha honom till så gör det inget (kanske bara blir bättre va vet ja). Hur som helst visst ser vi fram emot filmen tjejer?


Nu ska jag sova och drömma om heta killar på Nikki beach (speciellt Israeler) och att jag går någon rond mot Rapace...


Tack Hej!


Tro inte att jag glömt...!

Såklart att jag inte har glömt dagens skådis-hunk...! Fattas bara.
Nä idag ska jag fasiken hylla en hel familj, det finns i generna som man brukar säga...=)
Dagens skådis-hunk familj är ingen mindre ääääääääääääääään:
"Snygg-klanen-Skarsgård"
 


Klanen Skarsgård består av Daddy Cool, Big brother handsome & Little brother "han har nåt i blicken"... Tänk att sitta på en familjemiddag med dem. Svårt att prata, svårt att koncentrera sig, svårt att äta, svårt att sitta kvar på stolen. Nä jag tror att jag hoppar över det. Ska få njuta av Stellan på torsdag när jag och min kompis Aras ska kolla in Mamma Mia på vita duken. Ser jag fram emot mycket...! Alexander den store (nä va tänker jag på nu) jag menar den snygge är tydligen med i en amerikansk serie, där han spelar militär av nåt slag... Och det vet ju du Malla, va jag tycker om yrkesmilitärer... Är jag svag eller svag för såna. Du vet vem jag syftar på!! 

Nu ska jag sova och drömma om "klanen Skarsgård" som har det tunga artilleriet....=)


Tack hej!                                      

Ungar & Mys med Malla...

Jag är rätt stolt moster faktiskt...
Igår i tre-tiden så ringde det på dörren och där stod det två enormt coola grabbar. Det var min systerson "Torres" och en av hans polare. De ville ha fika!! Så det va klart att de fick komma in och hänga en stund...


Nu ser det ut på kortet som de fick en slät kopp saft men de fick massor av glass + strössel & kakor. Här snålas det inte när ungarna kommer förbi! De satt och snackade en stund sen skjutsade jag hem dem till Torres där de skulle hänga tills fotbollsträningen började...
Jag drog sedan hem för att gå och hämta Sessan på dagis och då berättade dagisfröken att sessans mamma hade precis ringt och sagt att det var jag som skulle komma och hämta henne och då hade Sessan jublat och sprungit fram och kollat efter mig i fönstret. Så jag fick ett varmt mottagande när jag gled in på dagis... Och när vi kom hem så blev det ju fika igen så klart...


Hur som helst så kanske ni undrar över mitt skrytande gällande att jag är poppis hos mina syskonbarn och ja jag erkänner att jag skryter en del över dem...=) Men det jag menar med allt det här är att det är så jäkla kul att jag fortfarande går hem hos de äldre kidsen (12 & 15 år)... Att de t.o.m kommer förbi med sina polare, för allt börjar bli rätt pinsamt & drygt i deras ålder. Men men moster is still going strong alltså! Ja, det är ju rätt lätt att gå hem hos lilltjejen i alla fall, hon älskar att måla naglarna och såna saker... Precis som Jessiqe!

På kvällen igår kom min underbara vän M upp på besök, hon hade Max med sig så att Tilly fick tjusa lite...

Max, the king!
Vi hade en riktig myskväll... Vi käkade och sen låg vi utslagna i soffan och babblade & babblade... Bla bla bla bla bla bla!
Vi kan nog mala huuur länge som helst. Vi gick igenom det mesta! Fan va jag gillar dig M! =)
När vi snackar gamla minnen och bara tjuter av skratt och försöker begripa hur vi har kunnat gjort såna obegripliga saker. Sånt är ju hysteriskt roligt!! Vi fick snacka & hundarna tjusa...

Se här ser det ofta ut när jag & M ses...Alltså inte att M dricker bärs utan att jag gapflabbar!

Jag älskar uttrycket att tjusa... Jag började anamma det för några år sen när min kompis Amerika-pojken kom på mig med en kille i trapphuset (på den tiden bodde jag & Amerika-pojken grannar). Dagen efter så pressade Amerika-pojken mig om varför jag stod gömd bakom trappan nere i entren klockan 04.27 tillsammans med en känd fotbollsprofil i stan... Jag försökte komma med 1000 bortförklaringar, som att vi gjorde pyspunka på alla cyklar i trapphuset m.m
Men Amerika-pojken hade varit med förr så han var inte så lätt att vimsa bort. Så han gick rakt på sak och frågade mig om vi hade tonårs-hånglat down stairs i the foajé... Jag deklarerade direkt att det var absolut inte det vi hade sysslat med. Men efter ett långt pressat förhör med Amerika-pojken så klarade jag inte av att stå emot längre... Så jag kröp till korset... Och sa så här:

-Det var fullständigt oskyldigt, det enda vi gjorde var att tjusa lite...!

Och nu när jag tänker tillbaka på det så var det verkligen sååååå oskyldigt. Herregud jag tänker nu på en massa saker som vi KUNDE ha gjort istället... Varför gjorde vi inte de sakerna?
Hur som helst behöver jag tillägga att den här killen gick under namnet "tjusarn" i våra kretsar sen, men jag kommer inte ihåg om han minns att han fick det namnet? Så jag ställer frågan nu: Tjusarn, vet du om att du fick detta namnet efter att ha stått en halv/hel natt i mitt trapphus? Och minns du i så fall varför vi hade så dålig fantasi?
Och fan vet ni va jag kom på i detta nu... Va gjorde Amerika-pojken i trapphuset kl. 04.27????? VA?
Va gjorde du där Amerika-pojken??

Nu ska jag ta en promenad med byrackan och grubbla på detta...


Over and out!

Mr Bandy, kurage & Ica-killen...

Igår var jag hos frissan... Det tog 6 timmar! Nu undrar ni HUR snygg jag är i håret och ungefär se här snygg e jag... :

Jag önskar att jag hade Isabellas hår (och kropp...) men tyvärr så är mitt hår mer åt det där tunna stripiga skandinaviska hårsorten. Jag säger som en viss frisör i stan...
-De gån´t å gö en ros av ett grisöra!
Att det tog sex timmar för mig beror mer på att jag klipper mig hos en nära vän så vi gaggar mestadels och hinner med 100 koppar latte under tiden. Det är ingen idé Helena bokar in någon mer efter mig... Och jag blev jättenöjd med mitt hår, som vanligt när jag varit hos Helena. Hur som helst så kom vi in på bandy av någon anledning och då uppstod ett litet minne från en match för ett par år sen. Jag gjorde väl bort mig som vanligt, jag får fan börja vakta min tunga.. Så här var det i alla fall: Jag & Helena var uppe på Lugnet och kollade på en bandymatch och när matchen är slut så går vi mot bilen och då glider samtalsämnet in på en av spelarna...(naturligtvis...=) och vi kan kalla honom Mr Bandy här i bloggen, han heter ju något annat på riktigt som jag inte kan avslöja här av vissa skäl. Han hade inte deltagit i den här matchen pga skada om jag inte minns fel. Helena som alltid varit lite svag för den här killen säger så här:

-Men är det nån som är snygg så är det väl Mr Bandy?!

Jag funderar i två sekunder innan jag säger spydigt...

-Nej, jag tycker Mr Bandy va snygg för 10 år sen, han har liksom lagt av sig...

I samma jäkla ögonblick märker vi hur någon som går bredvid oss flinar och säger hej!
Ja precis, MR BANDY himself... Det där skäms jag för än idag när jag ser honom. Jag menade inte så illa som del lät, skojade ju lite med Helena eftersom både hon & jag tycker att han är förbaskat snygg och bra på bandy va han oxå!


Igår sen eftermiddag gled jag in på ICA butiken och skulle fördriva lite tid medans jag väntade på att min sallad skulle bli klar som jag beställt.

Hann gå några meter så såg jag en kille som drog kundvagnen på ett sånt snyggt sätt... nej då bara skämtar!! Fast han va rätt fin och jag minns att jag såg honom på ICA för någon månad sen och reagerade då på samma sätt. Jag spanade lite mellan hyllorna och det slutade ju med att jag fyllde den där kundkorgen som jag bara höll i för syns skull... Det slutade med 197,50 i kassan! Va gör man inte för lite flörtande...
Innan jag hann styra min kos hemåt så såg jag honom två gånger till där på byn så jag blev lite nyfiken på vem han va...
Så idag när jag snackar med min kära väninna så berätta jag om mitt span i ICA-butiken (tydligen affärn som gäller om jag vill se något snyggt nu förtiden...) och efter en långstund så ramlar poletten ner för min kompis och ve & fasa så kommer hon på vem jag spanat på...tydligen ingen bra kille alls! Passa dig för fan är nästan ordagrant va hon sa. Det är den sista jag vill se dig med la hon oxå till... Jahapp, tydligen så har jag en tendens att dras till såna killar, ytterligare ett bevis alltså... En gång när min psykolog va rätt tuff mot mig så spände hon ögonen i mig och sa:

-Om du kliver in i en lokal och det finns 10 män i rummet så går du fram till den störste skitstöveln av dem...

Ok, bra analys tänkte jag! Finns väl ett uns sanning i det men det har blivit bättre med åren. I alla fall så trodde jag det...;-) Det finns flera belägg för det den här helgen...
Men så tråkigt att jag nu får lov att lägga ner mitt ICA-span... Va ska jag nu hitta på? Just ja, ska in på gymet denna vecka.
Bra, då har jag mer motivation för att gå och träna!

Jag skulle vilja efterlysa mer kurage bland mina medmänniskor, har hänt flera saker på kort tid nu där jag tycker att det är brist på kurage...Ska det va sååå svårt! Själv har jag nog fått för mycket av den varan... Stoppade en misshandel för några år sen som utspelade sig mitt på ljusa dagen. Det går förbi flera män och bevittnar detta men INGEN ingriper förutom jag... En tjej på då 25 bast och som är 164cm lång. Jag hann aldrig bli riktigt rädd för jag var mest förbannad att ingen reagerade runt om. Senare fick jag oxå vittna i rätten gällande det här och det var riktigt läskigt men va sjutton gör det. Det skipades rättvisa den dagen i alla fall! Önskar att fler står upp och framför allt står för vad man gör och sina handlingar, även i småsaker som händer i vår vardag. Älskar civilkurage, det är manligt det! (och kvinnligt för den delen=)

Dagens skådishunk är en man som verkar ha massor massor av kurage, i alla fall på film. Jag skulle vilja att han kom och räddade mig om jag va fast i en mörkgränd med otäcka typer, (vill helst va själv med den karln i en mörkgränd...).
Dagen skådis-hunk ääääär:
Ja, Micke "god damn" Persbrandt igen... Det är inte brist på fantasi utan man kan bara inte få för mycket av den varan...
När jag vill bli räddad så är det honom jag tänker på först och främst...(inte på Jean Claude Van Demme, blä!)
 


Nu ska jag sova min skönhetssömn och drömma om...KURAGE och kanske kanske en smula om Mr Bandy (för 10 år sen)...

Tack Hej!


RSS 2.0